Stop - Jashte vendit e faturohet per drita, Stop zgjidh faturen mbi 1 milioneshe - 7 Janar 2022

7 Просмотры
Поддержите сайт и поделитесь материалом в соц.сетях:

Издатель
Ndodhemi në Kamëz në shtëpinë e zotit Bilbil Ndoci, i cili prej vitesh jeton jashtë Shqipërisë. Në prill të vitit 2020 Bilbil Ndoci është mbifaturuar nga OSHEE.Edison Ndoci nipi i tij, tregon, se xhaxhai nuk jeton aty dhe që kur është lidhur kontrata e energjise elektrike, është paguar vetëm tarifa e shërbimit 340 lekë. Në muajin prill 2020 vjen një faturë prej 560 mijë lekësh të vjetra. Pas ankesës bëhet një akt- ekspertimi dhe sërish shënohet gabim faturimi i energjisë.

#stoptvklan #stop7janar #denoncimi #debitoriKamez #OSHEE #detyrimienergjise #gjoba #SaimirKodra #GentianZenelaj

Stop Tv Klan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj.

SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/
Категория
Peugeot Bipper
Комментариев нет.